La Policia Municipal de Girona ha detingut a un home de 30 anys i veí de Salt per un delicte de danys. Els fets van succeir al voltant de les dues de la matinada del passat 1 de maig quan els agents van rebre una trucada alertant que un home estava donant cops als vehicles que estaven estacionats al carrer Santiago Rossinyol. Tot seguit, diverses dotacions es van adreçar al lloc dels fets i, després d'una recerca per la zona, van localitzar a un home que coincidia plenament amb la descripció física facilitada pel testimoni caminant pel carrer Santa Eugènia. Els agents van constatar que el jove havia trencat els retrovisors de vuit turismes.

El testimoni que va donar l'avís als policies municipals també va advertir al jove que no continués danyant els vehicles però l'home va fer cas omís de la seva advertència, i va continuar colpejant els cotxes estacionats. El testimoni dels fets va trucar directament al 092 informant sobre el que havia vist i, immediatament, una patrulla es va dirigir al lloc dels fets.

Els agents van enxampar al brètol mentre caminava pel carrer Santa Eugènia. Llavors, mentre uns policies l'identificaven, una altra dotació va inspeccionar la zona. Els agents van localitzar vuit turismes amb els retrovisors trencats. Per tot això, els policies van detenir al jove que no té antecedents per un delicte de danys.