El Fòrum Impulsa, que organitza la Fundació Príncep de Girona, obrirà en aquesta quarta edició els "Close Encounters" en què els joves participants podran interactuar amb ponents i premiats de diferents edicions del Fòrum. Els "Close Encounters" se celebraran el 26 de juny a Fira de Girona

Amb els "Close Encounters" la Fundació pretén apropar persones de prestigi i joves que desperten l'interès dels joves assistents d'aquesta edició perquè puguin intercanviar opinions, inquietuds i consells. Les trobades seran en format reduït. Cadascuna comptarà amb la presència d'un màxim de deu joves per facilitar un diàleg obert entre els participants.

Entre els participants seleccionats hi ha els premiats Pau Garcia-Milà, fundador de EyeOs, i Marc Bonavia, fundador de SITmobile; i ponents d'anteriors edicions del Fòrum com Xavier Verdaguer, fundador de Silicon Valley Innovalley; Zaryn Dentzel, fundador de Tuenti, Israel Ruiz, vicepresident executiu i tresorer del Massachussetts Institute of Technology (MIT), Jaume Sanllorente, fundador de "Somriures de Bombay" o Jil Van Eyle, fundador de Teaming.

La Fundació ha obert les inscripcions entre els joves participants en aquesta edició del Fòrum perquè puguin ser seleccionats per formar part d'aquestes trobades. Els joves han d'omplir un formulari que han rebut per correu electrònic. Les peticions se seleccionaran per estricte ordre d'arribada.