06 de juliol de 2013
06.07.2013

L'Ajuntament de Salt no convocarà la PAH si no canvia de representant

El consistori indica que "els insults" i el "llenguatge groller i amenaçant" de Marta Afuera impossibiliten treballar de forma eficient

08.07.2013 | 07:19
Marta Afuera.

Els "insults" i el "llenguatge groller i amenaçant" de la representant de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Marta Afuera, a la Taula d'Habitatge de Salt, han provocat que el consistori hagi decidit no tornar-la a convocar a aquest òrgan. La decisió es va prendre ahir després d'una reu?nió que va comptar amb la presència de la mateixa Afuera, absent des de feia unes setmanes.
L'Ajuntament no tornarà a convocar la PAH a la Taula fins que l'entitat no canviï la seva representant i es pugui treballar en un "clima constructiu i de respecte".
Segons apunten assistents a les reunions de les Taules d'Habitatge, Afuera manté un comportament "sense cap respecte als altres membres de la taula" i utilitza "expressions despectives respecte a la feina dels tècnics municipals i de serveis socials".
Els mateixos assistents indiquen, a més, que la representant de la PAH evidencia "una actitud destructiva" amb les iniciatives i "es nega a compartir informació" amb els altres membres de la taula de casos que presumptament coneix.
Segons el consistori saltenc, Afuera també ha tingut conflictes amb regidors de l'Ajuntament de Girona a causa del seu llenguatge amenaçant.

Demandes de substitució
La substitució d'Afuera ja ha estat demanada per l'Ajuntament en diverses ocasions. En aquest sentit, durant les darreres reunions a la Taula d'Habitatge ja hi havia assistit una altra persona en nom de la PAH.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema