El jutjat contenciós administratiu número 2 de Girona ha desestimat la reclamació d'una dona que va caure a terra i demanava una indemnització a l'Ajuntament de Girona. En una sentència de fa unes setmanes el jutjat considera que els danys soferts per la recorrent arran d'una caiguda al carrer Riu Freser no es poden atribuir al mal estat de la vorera.

La persona afectada demanava una compensació econòmica de 2.000 euros. La caiguda va produir-se el setembre de l'any 2011 i no ha estat fins ara que el jutge ha emès la sentència. Prèviament a l'arribada del cas als tribunals, l'Ajuntament ja hagués desestimat també un recurs de la reclamació.

Precisament, els jutjats hauran de decidir sobre dues caigudes a la via pública ja que el consistori ha estat denunciat per altres dos accidents. Un cas es va produir el 25 de juny de l'any 2010 i arriba als tribuals després que l'Ajuntament hagi desestimat la petició d'indemnització patrimonial per un caiguda al carrer de la Creu i que va atribuir al mal estat del paviment de la vorera.

L'altre cas, és per una caiguda a carrer Ultònia que va succeir el 29 d'otubre de l'any 2011 i que la demandant atribueix a l'existència d'un tub que sobresortia en el paviment de la vorera amb motiu de l'obra d'urbanització que s'executava en el sector. Com en els altres accidents, la recurrent ha traslladat el cas als jutjats després que l'Ajuntament hagi ?desesminat la seva responsabilitat patrimonial.