L'Ajuntament de Girona i la xarxa de Centres Cívics ha organitzat dues jornades per tal de parlar del futur centre cívic del Barri Vell del Mercadal, situat al carrer de la Cort Reial. En concret a les voltes d'en Rosés, on hi havia antigament el conservatori.

Les jornades es faran el 29 i el 30 de juliol al mateix edifici, de les sis de la tarda a les vuit del vespre. D'aquesta manera, es podrà veure ja l'equipament. Aquestes dues jornades han de servir per acabar de definir els usos exactes d'aquest equipament que entrarà en funiconament entre el setembre o a principis d'octubre ja que els treballs estan pràcticament acabats i tant sols falta posar-hi el mobiliari.

L'objectiu és obrir les seves portes a tothom que en vulgui formar part, per compartir idees, propostes i inquietuds. L'equip del centre cívic ha manifestat que desitja fer barri amb els que viuen al barri, escolta i promoure les iniciatives ciutadanes, impulsar idees innovadores i creatives, participar de la vida al Barri Vell i el Mercadal des de la proximitat i la confiança. En resum, l'equip del centre vol créixer al vostre dels veïns i amb les dues jornades vol saber què desitgen els usuaris de l'equipament i els veïns.