Una trentena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) es van concentrar ahir al matí als Jutjats de Girona per recolzar i mostrar el seu suport a la Fàtima, una mare soltera que reclama que li tornin la custòdia dels seus quatre fills.

La Generalitat li va retirar els nens després que els Serveis Socials determinessin que viu en situació de pobresa extrema. Arran d'això, la dona va recórrer la decisió de l'administració i ahir es va celebrar el judici.

Des de la Plataforma van assegurar que hi ha hagut "errors" en la tramitació dels informes i van reclamar que els nens puguin tornar amb la mare que, a més, és víctima de violència de gènere. "Farem tot el que calgui perquè es revisi el cas", va alertar la portaveu de la PAH a les comarques gironines, Marta Afuera.

Revisió del cas

La PAH va reclamar que l'administració faci una revisió del cas perquè considera un "error" que se li hagi retirat la custòdia dels fills.

"Fa un any que aquesta dona ve a la plataforma, la coneixem bé i sabem tot el que ha fet pels seus fills", va denunciar Afuera, que va considerar que la dona és una "víctima" del sistema.