Dos turismes van col·lidir ahir a primera hora de la tarda entre el carrers Major i Via Augusta de Sarrià de Ter, just en una de les vies d'entrada a Girona. L'accident es va produir al voltant d'un quart de quatre de la tarda quan un dels vehicles, de petita cilindrada que es pot conduir amb el carnet de ciclomotor, no va respectar un senyal de stop i va envestir un turisme de la marca Wolkswagen, segons va explicar l'Agència Catalana de Notícies.

Com a conseqüència del xoc, l'ocupant del primer vehicle va patir algunes ferides i va ser traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona.

Fins al lloc dels fets, just davant del fa poc tancat Hotel Nord Gironí, s'hi van desplaçar tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més d'efectius de la Policia Local.

Tot i l'aparatositat del xoc, no es va haver de tallar cap carrer ni fer desviaments. El vehicle que es va saltar el senyal de stop es va emportar també per endavant una tanca de protecció i va quedar completament damunt la vorera davant la sorpresa dels vianants que passaven per allà i que es preguntaven què havia passat.