15 de desembre de 2013
15.12.2013
Diari de Girona

Salt activa nous tallers de mediació de conflictes per a les comunitats

15.12.2013 | 00:00
Salt activa nous tallers de mediació de conflictes per a les comunitats

L'Ajuntament de Salt posa en marxa aquesta setmana nous tallers per a comunitats de propietaris i professionals de les agències immobiliàries. Els tallers es faran els propers 17 i 19 de desembre a l'Oficina Local d'Habitatge i aniran a càrrec de l'empresa Ètic Hàbitat (www.etichabitat.cat). El tema serà la mediació i resolució de conflictes a les comunitats.
Les comunitats i els seus problemes són una de les prioritats de l'equip de govern, que considera que la formació és una bona manera d'ajudar a millorar aspectes de la convivència en el dia a dia de les comunitats. Per aquest motiu des de fa dos anys s'ha fet una aposta pel servei de mediació, l'assessorament jurídic i la formació de les comunitats, com a mètode de resolució de conflictes.
Aquests tallers segueixen la tònica dels que ja es van fer el 2012 i 2013 amb la voluntat de facilitar unes eines i coneixements bàsics sobre la organització i funcionament de les comunitats, tant en el que es refereix al marc legal, com a la gestió econòmica. Amb una incidència especial en els deures, les obligacions, la cura del manteniment del edifici, el treball per la bona convivència veïnal i els hàbits higiènics, potenciant la mediació natural i gestió dels conflictes d'una manera positiva.
Els tallers es faran al carrer doctor Ferran, 7 baixos de les 18.30 a les 20h i per inscriure's cal trucar al 972 40 22 76 de 9.30 a 13h o bé enviar un correu a info@etichabitat.cat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook