05 de gener de 2014
05.01.2014

Dol a Girona per la mort dels quatre gironins al Brasil

El consistori no té previst realitzar cap acte oficial i desconeix quan es podran repatriar les víctimes

05.01.2014 | 07:57

Dol a Girona per la mort en accident de trànsit dels quatre gironins al Brasil aquest passat divendres. L'Ajuntament de Girona va expressar ahir el seu "més sentit condol" a la família i els amics dels gironins morts. En una nota, l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, va declarar que es tracta d'una "pèrdua trista i especialment sentida que ha commocionat la ciutat". La tinenta d'alcalde del consistori, Marta Madrenas, va subratllar que l'ajuntament està a disposició dels familiars per acompanyar-los en aquests moments "tant difícils" i per ajudar-los en qualsevol "tràmit o cosa" que necessitin. En principi, el consistori no té previst realitzar cap acte oficial en record a les víctimes i desconeix quan es podran repatriar els cossos.

Les víctimes van ser quatre persones, tres d'elles gironines, que van patir un accident de trànsit al quilòmetre 42 de la carretera federal BR-101 que recorre part de la costa brasilera. Segons van informar diversos mitjans locals del Brasil, el sinistre va succeir quan els joves que viatjaven en un vehicle llogat intentaven fer un avançament i van xocar frontalment contra un camió. Tres de les víctimes eren gironines. Lluis R. B., de 35 anys, que era al Brasil perquè volia muntar-hi un negoci. Arnau F.F., de 34 anys, que mantenia una perruqueria al Barri Vell de Girona i Sara M.R. de 29 anys. La quarta víctima era Alma B.K.N., de 29 anys, que havia estudiat a la Universitat de Girona i tenia doble nacionalitat, espanyola i brasilera.

"La notícia ha commocionat la ciutat, al tractar-se primer de persones joves i en segon terme per ser-nos molt pròximes i viure estretament vinculades a Girona", va lamentar l'alcalde gironí. Per la seva banda, Madrenas va afegir que es tracta "d'una pèrdua molt sentida" i va voler subratllar que el consistori dóna suport a tots els familiars i amics en qualsevol "necessitat" que tinguin. En principi, l'ajuntament no té previst realitzar cap acte oficial en record a les víctimes i desconeix quan es podran repatriar els cossos dels tres joves gironins.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema