Unes 21.000 persones ja estaven inscrites ahir al vespre al sorteig de "Girona 10" per tal d'optar a una de les 1.012 nits d'hotel a deu euros que oferiran 23 establiments de la ciutat el cap de setmana del 25 i 26 de gener. El sorteig se celebrarà avui a les vuit del vespre, en directe, per Televisió de Girona, i també servirà per sortejar els 260 abonaments a deu euros que el Girona FC ha posat a disposició de la campanya. Malgrat que el nombre de participants en el sorteig serà sensiblement inferior al de l'any passat, quan es van registrar més de 28.000 peticions, el president de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial, Xavier Nicolazzi, es mostra molt satisfet amb la xifra, ja que aquesta és la tercera edició de la iniciativa i no comptaven aconseguir tanta participació.

Pel que fa als restaurants, Nicolazzi explica que ja estan tots "bastant apretats" i que, com en altres anys, s'han hagut d'organitzar diferents torns. A més, alguns establiments han optat per sortejar les seves places.

El sorteig per a les nits d'hotel se celebrarà avui a les vuit del vespre. Els guanyadors rebran un correu electrònic de confirmació on se'ls dirà quin hotel se'ls assigna. Llavors, tindran 72 hores per confirmar la seva reserva. En cas que no ho facin, les places es concediran de forma automàtica als números immediatament posteriors del resultat del sorteig. "Girona 10" tindrà, enguany, un accent solidari i es convidarà a deixar un euro pel Banc dels Aliments.