Dissabte passat un jove va acabar amb l'ull lesionat i ferides a la cara després que un altre home s'hi enfrontés perquè anava amb la ?camiseta del Reial Madrid, ?segons denuncia la víctima, Youssef Maarouf. El noi, de 23 anys i veí de ?Girona, explica que els fets van succeir cap a tres quarts de deu del ?vepre del dissabte passat, quan es trobava amb la seva parella en un bar del carrer Figuerola de Girona.

El noi portava una camiseta del Reial Madrid per veure el partit que jugava el F.C. Barcelona i l'Atlètic de Madrid i això, assegura, que va provocar que un aficionat del Barça l'increpés i li digués "eh, per què portes aquesta samarreta" i Youssef en veure que es dirigia a ell, el va fer raonar i finalment, explica que el noi va marxar".

Aquest primer enfrontament es va quedar aquí però en començar la segona part, el mateix noi i els seus amics, segons ha relatat Youssef, van seguir mirant-se'l i "picant a les taules" però diu que ell va decidir no fer res fins que al final el noi va començar a cridar "madridistes, fills de puta". Un fet que va respondre un altre client del local i això va provocar que el jove s'acostés per fer-lo raonar.

Quan anava a parlar-hi, però, assegura Youssef, el primer noi que l'havia increpat va aixecar-se i el va picar amb una ampolla de cervesa a la cara. En aquell moment, el noi va notar que començava a sagnar i llavors va sortir a fora. Des d'allà, diu que va sentir com l'agressor li deia "moro de merda, fill de puta" i que aquest va voler fugir.

La víctima, però, va intentar que s'estigués allà mentre esperava la presència de la policia però al final va marxar corrent mentre Youssef el va perseguir pel carrer Figuerola fins que va veure que l'home tenia una altra ampolla de cervesa i el va amenaçar amb una nova agressió. En aquell moment, va arribar la policia i l'agressor va tirar la cervesa al terra i van retenir-lo.