Els Bombers de la Generalitat han informat que aquesta passada nit i matinada de dissabte a diumenge han hagut d'apagar diversos contenidors incendiats que cremaven a la ciutat de Girona. En total, els Bombers han comptabilitzat fins a vuit contenidors cremats en els carrers Emili Grahit, carrer de la Creu, Rutlla, el carrer Bru Barnova i Xiberta, Enric Marqués Ribalta i el carrer de Puigneulós. Els fets han succeït entre les onze de la nit i tres quarts de quatre de la matinada. Aquesta mena d'incidents s'han anat repetint durant les últimes setmanes, des de que l'Ajuntament de Girona va començar a substituir els contenidors. Els focs no han causat ferits ni han afectat immobles o vehicles.

El primer incident s'ha registrat al voltant de les onze de la nit al carrer de la Creu, i uns minuts més tard, s'ha tornat a declarar un altre foc en uns altres contenidors del carrer de la Rutlla. Al voltant d'un quart de dotze de la nit, també s'ha cremat un altre contenidor del carrer Emili Grahit i a dos quarts de dotze s'ha incendiat un altre al carrer Bru Barnova i Xiberta. Finalment, a les tres de la matinada s'ha declarat un altre foc en els contenidors situats al carrer Enric Marques Ribalta, i a tres quarts de quatre el darrer incendi que ha afectat el carrer Puigneulós.

En tots els casos hi ha treballat una dotació dels Bombers de la Generalitat que, en pocs minuts, han pogut extingir els petits focs.