El Bisbat de Girona atorgarà avui els premis Sant Fèlix al Centre Labouré "La Casita de Salt", i properament el donarà també a les religioses de Sant Daniel.

El Centre Labouré va ser fundat l'any 1985 per sor Clara Villoslada Martín amb l'objectiu d'atendre infants de Salt procedents de famílies amb dificultats socials i econòmiques. Durant els darrers 30 anys, ja ha atès més de 400 menors. Per això, "La Casita" s'ha convertit en un recurs molt arrelat a Salt. Sor Clara va rebre l'any 2004 el premi Tres de Març de l'Ajuntament de Salt, i el 2006 es va constituir com a associació. Avui, a partir de dos quarts de set de la tarda, el bisbe de Girona, Francesc Pardo, li entregarà el guardó als locals de la parròquia de Sant Jaume.

Per la seva banda, les religioses de Sant Daniel, que també rebran properament el premi, han estat distingides en motiu de la celebració del Mil·lenari de la fundació del seu monestir. El guardó consisteix en una escultura del campanar de Sant Feliu, obra de l'artista Josep Perpinyà. Els premis Sant Fèlix s'atorguen sempre al voltant de la festivitat de Sant Francesc de Sales, patró d'escriptors i periodistes.