01 de febrer de 2014
01.02.2014

Firarebaixa tindrà més de cent expositors i inclourà un taller d'estilisme

Se celebrarà del 5 al 9 de febrer al Palau de Fires, amb entrada gratuïta i una imatge renovada

06.02.2014 | 07:36
L´any passat la fira va sumar més de 31.000 visitants.

Firarebaixa Girona incorporarà un taller d'estilisme per assessorar en moda i maquillatge. Serà la principal novetat de la 22a edició del saló que oferirà nous serveis per als visitants i estrenarà imatge. Se celebrarà del 5 al 9 de febrer amb més de 100 expositors que portaran una àmplia mostra de productes al millor preu i amb la presència de les principals marques per a moda d'home, dona i nen.

En el taller d'estilisme es donaran les claus per estar al dia en moda i maquillatge. L'experta en moda, personal shopper i blogger de Los secretos de mi perchero Maribel Espeso i la maquilladora professional de Le Petit Salon Yasmin Tenorio mostraran les últimes tendències. L'activitat es farà el divendres a les sis de la tarda i el dissabte les 12:30 del migdia i l'aforament és limitat. Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's a info@firagirona.com.

El taller d'estilisme s'afegeix a la programació de Firarebaixa amb l'objectiu d'oferir als visitants "noves activitats i propostes per fer-los més atractiva l'oferta del saló", segons ha destacat la directora general de Fira de Girona, Marta Plasencia.

L'agenda d'activitats del saló es complementarà amb les desfilades de moda que van ser una de les novetats de l'any passat i on es mostrarà l'oferta del saló.En aquesta edició, es faran el dijous i el divendres a 17:30 de la tarda i el dissabte i el diumenge a les dotze del migdia.
Firarebaixa estrenarà una imatge renovada perquè els visitants puguin gaudir d'un espai homogeni i confortable. També incorporarà una pantalla gegant a ?l'exterior des d'on s'anirà informant els visitants dels expositors d'aquesta edició. Per facilitar les compres als pares, el saló tindrà també un servei de guarderia gratuït per als més petits. Firarebaixa disposarà també d'un servei de cafeteria amb entrepans, pizzes, amanides i postres, a més de diversos espais de lleure repartits per tota la zona d'exposició per poder fer un mos.

El més d'un centenar d'expositors portaran al saló una àmplia oferta de productes al millor preu concentrats en un únic espai, el ?Palau de Fires. Seran les millors ?ofertes de marques conegudes. ?L'entrada al saló serà lliure i ?obrirà del dimecres al dissabte de les deu del matí a les nou del vespre. El diumenge l'horari serà de les deu del matí a les vuit del vespre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema