Una sentència ha determinat que el responsable de l'empresa gestora de les instal·lacions del club de Tir Olímpic no podia tancar l'accés a les pistes, tal com va fer el 3 de febrer per desavinences econòmiques amb la junta directiva. De la mateixa manera, condemna el responsable de l'empresa, Ildefonso Fernández, a pagar 60 euros per un delicte de faltes. Dissabte, a partir de les quatre de la tarda, la junta directiva celebrarà una assemblea amb els socis per tal d'informar-los de la situació i decidir quin és el següent pas a prendre. En principi, la proposta de la directiva serà que es reobrin les instal·lacions, que de moment continuen tancades.

L'arrel del conflicte és econòmica, ja que les dues parts no es posen d'acord sobre la vigència d'un contracte signat el 2011 segons el qual l'empresa Restauració Vilobí Service SL havia de gestionar les instal·lacions del Club de Tir. Per una banda, el propietari, Ildefonso Fernández, recorda que l'empresa va posar diners per acabar la construcció de les instal·lacions, ja que l'entitat es trobava en una situació difícil. Ara, acusa la junta d'impedir-li l'accés als ingressos i de no deixar-li prendre decisions sobre les despeses, de manera que no pot pagar els subministraments, la neteja ni el manteniment. Per això, dia 3 de febrer, va tancar l'accés a les pistes.

La junta, en canvi, acusa l'empresa d'haver-se intentant "apropiar" del club i d'haver cobrat pagaments sense fer factures. A més, veuen il·legals alguns punts del contracte de 2011 i per això el volen anul·lar. Abans de discutir el contracte, tanmateix, la Junta veia imprescindible que es poguessin reobrir les instal·lacions, i per això va anar al jutjat. Ara, una sentència determina que l'empresa no tenia potestat per tancar les instal·lacions, tot i que no en determina la reobertura. Per això, la Junta vol reunir els socis aquest dissabte en una assemblea per poder votar conjuntament la decisió.