06 de març de 2014
06.03.2014

El vicepresident de Google escull Girona per demanar matrimoni

Nikesh Arora va aprofitar l'estada a Barcelona durant el Congrés de telèfons mòbils per fer una escapada a Girona amb la seva parella després que l'alcalde de Barcelona li suggerís com la ciutat romàntica ideal i molt a prop

06.03.2014 | 00:00

El fundador de Facebook, Mark Zuckerberg, no va ser l'únic en fer una escapada a Girona aprofitant la seva estada a Barcelona per participar al Congrés Mundial de telèfons mòbils. També va viatjar a Girona un dels vicepresidents de Google, Nikesh Arora, encarregat de la supervisió d'Android, Chrome i Google Apps. I ho va fer a suggerència de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, segons li va explicar al seu homòleg gironí, Carles Puigdemont, qui ho va revelar a Ràdio Girona.

L'alt executiu de Google volia un lloc romàntic per demanar matrimoni a la seva xicota i li va preguntar a Trias. El batlle de la Ciutat Comtal li va recomanar Girona. No només per la seva bellesa recollida en eslògans famosos com "Girona m'enamora" o el més recent "Girona emociona", si no també per la seva proximitat. Acostumat als viatges llargs, agafar un Tren d'alta Velocitat (TAV) i plantar-se a Girona en poc més de 35 minuts era un bon al·licient.

Tot i això, segons sembla, Nikesh Arora va optar per viatjar en cotxe a Girona, on hauria pogut fer la petició. I com no, hauria pogut gaudir dels plats d'El Celler de Can Roca, el millor restaurant del món. No obstant això, mentre el fundador de la xarxa social més utilitzada del planeta hauria reservat la taula amb molta antelació, la precipitació del representant de Google l'hauria portat a haver de menjar assegut a la barra del restaurant.

Girona ha rebut en pocs dies de diferència dos dels màxims representants de gegants de les noves tecnologies. Mark Zuckerberg ho feia amb la seva xicota poc després de comprar Whatsapp per una xifra estratosfèrica i escollia passar la nit en un hotel convertit en un referent romàntic: el Llegendes de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook