13 de març de 2014
13.03.2014

Ensurts per la visió d'una «ombra» no identificada a l'edifici consistorial

Puigdemont ha explicat a persones properes que alguns treballadors creuen que hi ha un «fantasma»

13.03.2014 | 00:00

Alguns treballadors de l'Ajuntament de Girona asseguren que han vist "una ombra" en diferents punts de l'edifici consistorial. Aquesta "ombra" no identificada s'hauria detectat a les tardes i vespre i no hauria respost davant dels intents d'interrelacionar-se dels afectats. La manca de resposta els ha atemorit.

Hi ha empleats que han fet arribar aquest neguit al mateix alcalde de Girona, Carles Puigdemont. El batlle ha explicat aquesta història a algunes persones properes batejant aquesta "ombra", mig en broma mig seriosament, com a "fantasma". Entre els qui posen en dubte la versió dels mateixos companys, hi ha qui ha fet apostes sobre la identitat del desconegut.

El cas s'ha anat estenent entre diferents departaments municipals fins al punt que n'hi ha que ja apunten que aquesta suposada "ombra" hauria estat la responsable de robar la bandera espanyola del teulat de l'Ajuntament. La nit del 25 d'octubre la bandera va ser sostreta i una trucada anònima al Diari de Girona per alertar-ne. Hi ha, però, qui sempre ha posat en dubte el robatori.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook