15 de març de 2014
15.03.2014

Girona x dret a descansar rebutja l'ampliació de l'horari de terrasses

Els veïns esperen que el jutjat emeti una resolució "ferma i justa" que avanci les hores de tancament i els permeti dormir a les nits

15.03.2014 | 00:00

Les associacions de veïns de Girona x dret a descansar estan totalment en contra que les terrasses puguin allargar el seu horari de tancament, tal i com està demanant la Fecasarm. Les associacions de Figuerola-Bonastruc, Barri Vell-Sant Fèlix, Devesa-Güell i alguns veïns de la plaça Independència i Mercadal se segueixen queixant que totes les mesures preses fins ara per l'Ajuntament per frenar les conseqüències de l'oci nocturn, inclosos els conciliadors, són insuficients per aturar el problema, ja que a les nits continuen sense poder dormir i als matins es troben els carrers plens d'ampolles, llaunes i vòmits. Per això, confien que el recurs que van interposar al jutjat porti a una resolució "ferma i justa" que faci tancar les terrasses dels locals abans.

Brutícia i deixalles a primera hora del matí


  • Els veïns de Figuerola-Bonastruc, Devesa-Guell i Barri Vell-Sant Fèlix es queixen que, quan porten els seus fills a l´escola divendres al matí, es troben amb vòmits, restes de gots i ampolles, vidres trencats i llaunes, entre altres.

Girona x dret a descansar creu que "esssent realistes, és impossible" conciliar el dret al descans amb el dret al lleure nocturn. Segons recorden, cada cop hi ha més gent que ha d'anar a passar el cap de setmana en segones residències, nens que no es concentren a l'escola perquè no han dormit i gent que té problemes de salut a causa dels aldarulls a les sortides dels locals nocturns. Per això, continuen exigint a l'Ajuntament que els doni una solució.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook