Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar els autors que aquest diumenge a la matinada han profanat la tomba de la mare del delinqüent Juan José Moreno Cuenca, conegut com el 'Vaquilla'. Els operaris del cementiri de Girona han estat els primers a donar l'avís d'alerta. Segons sembla, els delinqüents haurien actuat emparats per la foscor i s'haurien emportat diverses pertinences de l'interior de la caixa de la difunta. La família ja ha presentat una denúncia a la policia catalana i s'ha mostrat indignada, ja que aquesta no és la primera vegada que algú profana les tombes dels seus familiars. Ara fa dos anys uns brètols van obrir la tomba del mateix 'Vaquilla'.

Els operaris del cementiri de Girona han estat els primers a adonar-se dels fets. Els autors han accedit al cementiri durant la nit, han trencat el nínxol i han obert la caixa de la mare del 'Vaquilla', Rosa Cuenca, i s'han emportat diverses pertinences de la difunta. Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han acordonat la zona durant diverses hores per buscar pistes.

Aquesta no és la primera vegada que algú profana les tombes de la família del 'Vaquilla'. Ara fa dos anys, uns brètols també van obrir la tomba del mateix delinqüent, que també es troba al cementiri de Girona.