El projecte "Quatre rius i una sèquia", dels arquitectes Olga Felip i Josep Camps ha estat reconegut amb un dels premis AJAC que atorga l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya. En la novena edició dels guardons, el projecte dels integrants del despatx gironí Arquitecturia, que busca recuperar les lleres fluvials de la ciutat de Girona, s'ha endut un dels premis a l'obra no realitzada en l'apartat d'Urbanisme i Paisatgisme.

El premi AJAC se suma a la llista de guardons de l'estudi gironí Arquitecturia, que acumula un bon grapat de reconeixements, tant en l'àmbit nacional com internacional. Al mes d'abril, la prestigiosa revista Wallpaper, especialitzada en disseny, arquitectura, moda i tecnologia, va incloure la parella d'arquitectes a l'índex que publica anualment amb els vint millors joves arquitectes del món. Aquesta selecció, en què hi havia una vintena de despatxos provinents de 19 països diferents, està considerat com un catàleg de referència dels nous talents de l'arquitectura.

Darrerament, Arquitecturia també ha estat reconegut amb el premi internacional Autodesk Young Architect of the Year (YAYA) que organitza la revista britànica Building Design i que els reconeixia com els millors arquitectes emergents del 2013 entre setanta candidatures europees. Al març de l'any passat, a més, Olga Felip va ser distingida com l'Arquitecta Emergent de ?l'Any als premis AJ Women in Architecture de la revista especialitzada The Architecs' Journal, una de les més reconegudes del sector.

Els projectes d'aquest estudi gironí pivoten entre les comarques gironines i Tarragona i inclouen, entre d'altres, el Museu de l'Energia d'Ascó, la plaça de l'Absis de Tortosa, els jutjats de Balaguer o una torre mirador per la remodelada plaça de les Glòries de Barcelona.