Sis vehicles cremats, aquest és el resultat d'un incendi que es va produir al barri de la Font de la Pólvora durant la matinada de dimecres a dijous. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona investiguen les causes i qui hauria provocat que quatre furgonetes i dos cotxes acabessin entre flames.

Un bon ensurt és el que es va viure de matinada aquesta zona de l'Est de Girona. Cap a tres quarts de dues de la matinada, els Bombers van rebre l'alerta que a l'aparcament que hi ha darrere els pisos, coneguts sota el nom dels Portuguesos, hi havia diversos vehicles en flames. Sortosament però, no hi havia ningú a l'interior d'aquests essent tan tard i no es va haver de lamentar cap ferit.

En un primer instant van començar a cremar tres furgonetes, l'una al costat de l'altra i de rebot, les flames es van escampar cap a tres vehicles més, que van quedar afectats sobretot pel fum i algunes flames, a la zona dels retrovisors.

Els Bombers es van desplaçar fins al carrer Guadiana, a l'alçada del número 29 i van treballar amb quatre dotacions durant una hora i mitja, fins que van tenir apagades les flames i tot ben refredat.

Les furgonetes més afectades són dues Ford Trànsit i una Nissan Trada. I els altres tres vehicles parcialment afectats pel foc són un Seat Toledo, un Fiat Doblo i una altra Ford Trànsit. Cap a les tres de la matinada ja va estar apagat el foc i al lloc dels fets també s'hi va desplaçar la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra de l'ABP del Gironès - Pla de l'Estany.

Aquest últim cos policial és el que està investigant els fets. Ahir, tres dels sis afectats ja havien presentat denúncia als Mossos d'Esquadra pels fets. La intencionalitat del foc i trobar qui està darrere de l'incendi són l'objectiu dels agents.

Aquesta no és la primera vegada que hi ha incendis de vehicles en aquest barri del sector Est de la ciutat de Girona. Hi ha períodes en els quals es cremen entre dos i tres vehicles i per això, hi ha una oberta una investigació policial, per acabar enxampant els autors d'aquesta greu bretolada. Per ara, no s'ha produït cap detenció.