Diversos veïns del carrer Sant Medir, al barri de Taialà, han penjat pancartes de protesta perquè l'Ajuntament de Girona els ha reduït el nombre d'apacaments al carrer. Abans la zona d'estacionament era en bateria, mentre que ara és en línia i això els ha fet perdre fins a nou places. Els residents de la zona, a més, es queixen que hi ha una rampa molt pronunciada que és perillosa perquè molta gent hi rellisca.

El regidor de Mobilitat, Joan Alcalà (CiU), explica que el canvi dels aparcaments s'ha realitzat perquè, quan aparcaven en bateria, els cotxes ocupaven bona part de la petita vorera, de manera que es feia molt difícil caminar. Per això, l'Ajuntament va decidir, de forma consensuada amb l'associació de veïns de Torres de Taialà, que els cotxes s'aparquessin en línia. Alcalà recorda que, malgrat que s'han perdut places, tots els blocs del carrer tenen aparcament als baixos, i que també hi ha aparcaments lliures al carrer a uns 50 metres de distància.

Pel que fa a la rampa, Alcalà recorda que fa 35 anys que existeix i que l'Ajuntament la vol solucionar, però diu que primer hi ha altres prioritats. Per exemple, la setmana vinent començaran les obres per fer el CAP accessible a la gent amb mobilitat reduïda.