Dos home encaputxats han assaltat aquest diumenge al migdia un home de 79 anys que viu sol en una casa de dues plantes a Salt (Gironès). Segons els Mossos d'Esquadra, cap a les tres del migdia algú va picar el timbre de la porta de casa de la víctima. El jubilat va obrir i es va trobar amb dos encaputxats que el van empènyer cap a dins la casa. Aleshores, el van asseure a una cadira, el van lligar de mans i peus, li van tapar els ulls i van començar a regirar el domicili buscant objectes de valor. Després d'arreplegar diners, monedes antigues i una cadena d'or, els lladres van fugir. La víctima va poder avisar el seu fill, que va alertar la policia cap a un quart de sis de la tarda.

Tot i que el robatori va ser a primera hora de la tarda, diumenge va ser un dia de pluja i temporal i amb els carrers poc transitats. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'assalt a les 17.20 de la tarda.

Segons informa el diari El Punt Avui, els lladres es van endur un botí escàs i li van dir a la víctima que s'havien equivocat de casa. El jubilat, però, creu que els assaltants podien pensar que ell tenia diners a casa perquè feia pocs dies havia venut un cotxe vell.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per identificar els lladres i detenir-los.