D'un dia per l'altra, una antiga masia del polígon de Domeny ha canviat els cartells d'una discoteca pels d'un prostíbul. De "Girona Nit" a "Club La Luna". La finca està situada al costat de la fàbrica Nestlé, a la carretera de Sant Gregori. Des de dimecres a la tarda, han desaparegut els cartells de la discoteca i es poden veure els rètols del que ha de ser el nou club de cites.

Segons han explicat fonts municipals, a l'Ajuntament de Girona hi ha entrat una petició de llicència per poder tirar endavant una "activitat recreativa d'un establiment públic amb reservats annexos". Aquest permís encara s'està tramitant i per tant l'empresa que vol obrir aquest club encara no disposa de l'autorització pertinent perquè encara s'ha de resoldre.

La masia havia estat en els darrers deu anys una discoteca que ha anat canviant de nom segons els responsables que l'han gestionat. Va començar amb èxit com a Mas de Nit i posteriorment ha rebut altres noms com Sauvage i fins fa poc Girona Nit. A més a més, de la fàbrica Nestlé i hi ha un centre evangelista a poca distància i el club de tir, tancat des de fa mesos per un litigi. El club La Luna està situat actualment a Riudellots de la Selva, a peu de la carretera que porta a l'aeroport.

Tot apunta que aquest negoci es tancaria per poder-lo traslladar al polígon de Domeny de Girona. Diari de Girona es va posar en contacte ahir amb el responsable del local que va declinar fer qualsevol declaració quan se li va preguntar si ja diposa del permís municipal, si tancarà el negoci de Riudellots o quan voldria obrir el club de Girona.