Els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra han suspès la recerca activa del veí de Girona, de 32 anys, desaparegut des de fa dues setmanes a Castelló d'Empúries (Alt Empordà). Aquest divendres, deu dotacions dels Bombers, dos de la Policia Local del poble, una dotació dels Agents Rurals i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra van rastrejar una zona de més de 800 metres des d'on s'havien localitzat diversos objectes del veí gironí. Els efectius no van localitzar cap rastre del desaparegut i aquest dissabte no s'ha reprès el dispositiu. Des dels Mossos d'Esquadra assenyalen que els equips d'investigació estan recopilant dades i que l'operatiu es reprendrà si apareixen nous indicis.

El veí de Girona va desaparèixer durant el temporal que va afectar amb força l'Alt Empordà l'últim cap de setmana de novembre. Segons tenen constància els Mossos, l'home acostumava a anar en bicicleta i fer acampades llargues als aiguamolls de l'Empordà. Se'l va veure per últim cop el 29 de novembre i els familiars van denunciar la seva desaparició aquest dijous. La recerca va arrencar el mateix dijous a la tarda al riu Muga i divendres es van centrar a un espai més gran de la Muga i la Mugueta, on el dijous s'havien localitzat diversos objectes del desaparegut, com la seva documentació.

Els agents van rastrejar un perímetre de 800 metres des d'on s'havien localitzat els objectes però no van aconseguir recuperar cap altre element més. Davant la manca d'indicis, els equips d'emergència han decidit, aquest dissabte, suspendre la recerca activa pel territori fins que hi hagi novetats. En principi, la secció d'investigació s'ha fet càrrec de l'operatiu i continuarà buscant testimonis o indicis del desaparegut. Aquest divendres van participar membres del GRAE subaquàtics i de muntanya, una unitat canina i un helicòpter dels Bombers que va revisar un espai més ampli sense trobar cap rastre.