El Lleuresport, parc infantil de Nadal de Girona, va obrir dimarts les portes amb un preu especial d'un euro per a socis i no socis i bufant les espelmes per celebrar el seu 30è aniversari. El parc infantil estarà obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener al complex esportiu del GEiEG de Sant Narcís.

Durant totes aquestes vacances, el Lleuresport oferirà activitats diverses com ara una àrea lúdica amb tennis taula, un tobogan, llits elàstics i una ludoteca, entre altres. A la zona exterior s'hi instal·laran els Bombers, que solen ser l'atracció "estrella" del parc, i a la primera planta es realitzaran tallers de Nadal diferents cada dia. A més, hi haurà una zona dedicada a l'aventura amb circuit de patinets, futbolí humà inflable, rocòdrom i tirolina, a banda d'altres atraccions. L'objectiu del GEiEG és que els pares puguin compartir el màxim nombre d'activitats amb els seus fills.

El parc, a més, rebrà visites dels patges dels Reis Mags i organitzarà activitats com una mostra de dansa irlandesa i una master class de zumba kids. D'altra banda, els visitants podran col·laborar amb l'associació Xarop Clown fent aportacions de mig euro en comprar l'entrada. Finalment, la fundació Emys també hi farà un taller.