Necessitava els diners i li van tocar. Va trigar a decidir-se i dubtava de si comprar el dècim electrònic o no però a última hora s'hi va decidir i ahir ja tenia 100.000 euros a la butxaca (descomptats els 25.000 que es queda Hisenda). Una veïna de Lloret va ser l'única afortunada de la població, amb un segon premi.

No era una clienta habitual d'aquesta administració però diumenge, poc abans de tancar, va intentar comprar un dècim acabat en 45. No en tenien però li van oferir la possibilitat d'adquirir-lo a través de la màquina. Ella no n'estava segura però tampoc tenia gaire més temps per anar a una altra administració així que al final va decantar-se per aquesta opció.

Els nens de San Ildefonso van fer contenta aquesta dona que va decidir tornar a l'establiment per informar que ella tenia el dècim premiat. El curiós del cas és que ella es pensava que li havien tocat 12.000 euros així que la cara li va canviar cap a la sorpresa més absoluta quan li van dir que s'oblidés dels 12.000 euros. No era aquesta quantitat: eren 100.000 euros.

Va ser com mannà caigut del cel. Es una persona que realment necessitava els diners i que va arribar a dubtar de si es podia permetre el luxe de gastar-se 20 euros en loteria perquè potser els havia de menester per a coses més bàsiques.

La dona va quedar paralitzada en saber-se afortunada de cop i volta però la il·lusió que li havien donat va quedar immortalitzada en una fotografia a l'administració. El seu marit, que també es pensava que eren 12.000 euros, es va posar igual de content quan va saber que el premi era més de deu vegades superiors. Realment, una gran alenada d'oxigen per a un matrimoni que es trobava al límit.