La Policia Municipal de Girona ha detingut un indigent que va calar foc a un cotxe fent servir els cartrons amb què havia dormit. L'home, de 43 anys i veí d'Almeria, havia passat la nit en un caixer automàtic. Cap a les set del matí, va sortir al carrer, va entaforar els cartrons i peces de roba a sota del vehicle i els va encendre. Les flames van afectar tot el morro del cotxe. Uns testimonis que van veure l'indigent van avisar la policia, que van anar ràpidament al lloc per apagar les flames. Després, gràcies a la descripció que els havien donat, van aconseguir localitzar l'indigent pels carrers del voltant. L'home, que té un antecedent per un altre delicte, va quedar detingut per danys.

Els fets van passar aquest dilluns a primera hora del matí. L'indigent, Juan Pedro L.G., de 43 anys i veí d'Almeria, havia dormit en un caixer automàtic del barri de Santa Eugènia. Cap a les set, l'home es va aixecar, va recollir la roba i els cartrons amb què s'havia tapat durant la nit i va sortir al carrer.

L'indigent va anar fins a un monovolum, aparcat al carrer Campcardós, i va entaforar les seves pertinences a sota del morro del vehicle. Després, va encendre la roba i els cartrons i es va allunyar del lloc. Uns testimonis que van presenciar l'acció van alertar la Policia Municipal. Una patrulla va anar fins al lloc i va apagar les flames, que van afectar la part davantera del vehicle.

Després, gràcies a l'ajuda dels testimonis, que els van donar una descripció de l'home, els agents van començar a buscar-lo pels carrers propers. Al cap de poca estona, el van trobar voltant per la zona. Els policies van interrogar l'indigent, que va reconèixer ser l'home qui havia passat la nit al caixer automàtic.

Per tot plegat, la Policia Municipal va detenir Juan Pedro L.G. per un delicte de danys. L'home ja acumula una detenció anterior per un altre delicte. El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Alcalà, ha agraït "la col·laboració ciutadana amb la Policia Municipal per poder ajudar els agents a resoldre els fets delictius que puguin tenir lloc a la ciutat".