Uns 2.000 esportistes participaran demà a la cursa i minicursa Sant Silvestre de Girona, que arriben a la desena i cinquena edició respectivament. Amb aquestes xifres s´han assolit els objectius marcats pels organitzadors, Ajuntament de Girona i Club Atletisme Girona, d´arribar als 1.700 atletes en la categoria adulta i de superar les inscripcions de l´edició passada en les minicurses. En aquestes darreres, hi participaran 221 infants, cinquanta més que l´any passat.

L´èxit en les inscripcions per a la cursa es va fer patent amb el fet que es van haver de tancar el diumenge 28 de desembre, un dia abans del que estava fixat. La cursa Sant Silvestre tanca el calendari anual de curses i marxes populars que es porten a terme a Girona.

Tal com és tradicional, l´alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora d´Educació i Esports, Isabel Muradàs, assistiran a les sortides de les minicurses, que seran a les 17.15 h i a les 17.30 h respectivament, i a la sortida de la cursa Sant Silvestre (de 5 km), que tindrà lloc a les 18 h. Totes amb sortida i arribada al Pavelló Municipal Girona - Fontajau.