Restaurants del Cor ha servit durant aquests dies de Nadal un total de 333 àpats a infants del barri del Pont Major i rodalies, en el seu servei de menjador escolar obert durant els dies laborables d'aquestes festes a l'escola Carme Auguet. Segons explica un dels impulsors de la iniciativa, Toni Vallory, la bona acollida que ha tingut el servei ha superat totes les expectatives que tenien: "Amb quinze nens al dia ho hauríem considerat un èxit, i al final molts dies n'hem tingut cinquanta", assenyala.

Malgrat que al principi tenien dubtes de si tots els nens inscrits acabarien anant-hi, al final la resposta ha estat molt bona. El primer dia -el 24 de desembre- hi van assistir 36 infants, mentre que el segon ja van ser 42. A partir del tercer, n'hi ha hagut 51 cada dia, xifra que es preveu que es repeteixi avui, última jornada en què s'oferirà el servei.

Malgrat que al principi Restaurants del Cor es va mostrar molt estricte amb les condicions per assistir-hi -havien de ser nens del barri i que gaudissin de beca de menjador-, al final s'han acabat flexibilitzant i han acabat alimentant cosins i altres criatures que passaven les vacances amb els beneficiaris.

Vallory també destaca la bona col·laboració que han rebut per part de les famílies, que al principi es van involucrar "molt tímidament" amb el projecte però que hi han acabat col·laborant tot fent diferents tasques: des d'escombrar i fregar fins a ajudar a posar les cadires sobre la taula. "Hem notat que el dia a dia amb les mares ha estat molt bé, perquè trenques una barrera. Com que tots anem amb les mànigues arremangades, hem vist què és teballar junts", assenyala.