Un total de 33.426 persones han participat finalment en el sorteig de Girona 10, organitzat per l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona per repartir les places hoteleres i de restaurant reservades a 10 euros per persona. Aquesta xifra representa un augment de 11.426 persones respecte a l'any anterior.

Ahir es va celebrar el sorteig per determinar quin és el número de tall a partir del qual els afortunats tindran dret a gaudir d'una reserva en un hotel o restaurant a deu euros per persona. El número escollit va ser el 17.947, de manera que tots els que tinguin números compresos entre aquest i el 20.995 són els afortunats que podran gaudir d'una reserva a un hotel o restaurant per 10 € per persona. Aquesta edició compta amb 2.166 àpats de restaurant i 883 places hoteleres. En total, doncs, sumen 3.049 reserves.

Al llarg d'ahir, els organitzadors es van anar posant en contacte amb les persones afortunades per explicar-los el procediment a seguir per fer efectiva la seva reserva. Recomanen revisar periòdicament el correu electrònic, així com la safata de correu brossa.

El president de l'Associació, Josep Carreras, va considerar ahir un "autèntic èxit" la participació aconseguida aquest any. Carreras va destacar que, a l'equador de la prèvia de l'esdeveniment, estan satisfets. "Tenim dos punts clars: el Girona10 està consolidat i hem vist que amb més promoció podem obtenir més i millors resultats. La conseqüència final d'aquesta suma és que hem augmentat considerablement el nombre d'inscripcions, va assenyalar.

En aquesta quarta edició, el Girona10 ha augmentat fins a un dia més la duració de l'activitat. A més, oferirà el Vermut10 com a novetat gastronòmica i, amb el suport del consistori, han preparat un programa d'activitats per amenitzar i completar l'oferta turística.