Un incendi declarat avui al migdia en un petit magatzem de la farmacèutica veterinària Hipra d'Amer ha mobilitzat vuit dotacions dels Bombers. Segons l'empresa, tot apunta a un curtcircuit. En aquella zona no hi havia treballadors i no ha estat necessari evacuar el personal. Tot i això, s'ha activat el protocol donades les característiques de la planta. En poc més d'una hora les sis dotacions dels Bombers que finalment han actuat han extingit el foc sense més problemes.

Segons han informat els Bombers, l'avís s'ha rebut a les 12:26 hores i han mobilitzat vuit dotacions però n'han actuat sis,. A les 13:47 hores han donat per extingit el foc declarat al petit magatzem amb material de laboratori. Segons els Bombers, han cremat unes plaques d'aïllaments dels panells del magatzem originant un espès fum.

Des de la companyia han apuntat a un possible curtcircuit la causa del foc i han afegit que no hi havia empleats a la zona tècnica, de manera que no ha estat necessari evacuar ningú i no s'han lamentat danys personals. Amb tot, en tractar-se d'una planta de producció biològica, l'empresa té els seus sistemes de seguretat i un protocol que s'ha activat, mobilitzant personal propi i avisant als Bombers. L'incendi, segons l'empresa, no ha afectat el funcionament ni l'activitat productiva de la planta.

Amb tot, la mobilització ha obligat a tallar un dels carrils de la C-63, que passa al costat de l'empresa, i s'ha hagut de donar pas alternatiu.