La CUP i el regidor no adscrit Carles Bonaventura (Reagrupament) van tornar a criticar durant el ple les declaracions del cap de la Policia Local, Josep Palouzié, com a reservista de l'exèrcit tot defensant el servei militar obligatori, assegurant que "a Espanya hi ha un nivell de patriotisme molt baix" i denunciant que "ser espanyol i militar a Catalunya, costa". Per al portaveu de la CUP, Jordi Navarro, aquestes declaracions "bel·licistes" són "incompatibles" amb el càrrec que ocupa, i les va qualificar de "malson" i "escarni" per als objectors de consciència que "van sofrir presó pel seu pacifisme". Per això, va preguntar a l'alcalde, Carles Puigdemont (CiU), si hi pensa fer alguna cosa.

El batlle va reiterar -tal com ja havia dit públicament- que no pensa demanar responsabilitats a Palouzié, ja que es tracta d'unes declaracions que va fer a títol particular i no com a representant de la Policia Municipal. A més, va assenyalar que Palouzié fa bé la seva feina, i que si l'Ajuntament l'hagués de cessar ho faria només per qüestions estrictament professionals, no per les seves opinions personals.

Per la seva banda, la portaveu del PP, Concepció Veray, va criticar la petició dels independentistes, tot assenyalant que "és intolerable demanar dimissions a una persona per fer ús del seu dret a la llibertat d'expressió".