12 de febrer de 2015
12.02.2015

No era un lloc on rentar el cotxe si no un laboratori de marihuana

Enxampen dos homes a Sarrià de Ter que ocultaven en una nau una zona de producció de drogues

12.02.2015 | 17:09
Els agents van localitzar 32 plantes de marihuana

Els Mossos d'Esquadra han enxampat dos homes, veïns de Girona i Sarrià de Ter, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el passat dimecres 4 de febrer quan els agents van tenir coneixement que en una nau de Sarrià de Ter (Gironès) s'estava traficant amb substàncies estupefaents. Un cop al lloc, els agents van localitzar dos homes que van assegurar que es tractava d'un negoci de rentat de vehicles i que ells dos n'eren els socis. Els agents van accedir a l'interior de l'espai i allà van comprovar que es tractava d'un laboratori de producció, cultiu i venda de marihuana. Els policies van comissar 32 plantes i 58 esqueixos.

Els fets van succeir el passat dimecres 4 de febrer, quan els agents dels Mossos d'Esquadra de Girona van tenir coneixement que en una nau situada a Sarrià de Ter, dins de la comarca del Gironès, s'estava traficant amb substàncies estupefaents. Policies de la unitat d'investigació es van adreçar al lloc per comprovar-ho. Els policies van notar que des de l'exterior de la nau ja es podia sentir una forta olor a marihuana i van trobar dos homes que van manifestar que la nau s'utilitzava com un negoci de rentat de vehicles i que ells dos eren els socis de l'empresa.

Amb l'autorització dels implicats, els policies van accedir a la nau i van comprovar que, en veritat, l'espai era un petit laboratori de producció, cultiu i posterior venda de marihuana. Els mossos van localitzar làmpades, transformadors i tota mena d'estris destinats al cultiu i producció d'aquestes plantes. A més, van comissar 32 plantes de marihuana i 58 esqueixos.

Davant aquestes evidències, els mossos van acusar els dos homes d'un delicte contra la salut pública i seran citats pròximament pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook