Es dedicaven a rentar cotxes. Això és el que van dir quan els Mossos d'Esquadra es van presentar a la nau després que els alertessin que podia contenir droga. Els dos homes que van trobar al local de Sarrià van manifestar que eren dos socis però un cop a dins, els agents van trobar-hi un petit laboratori de marihuana.

Hi havia plantes, estris per cultivar-ne i esqueixos. Davant aquestes evidències, els policies van imputar els dos homes per un delicte contra la salut pública. Es tracta de dos veïns de Girona i Sarrià de Ter, que seran citats e breu pel jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Tot arrenca quan els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona reben informacions que els diuen que en una nau del carrer Josep Flores de Sarrià de Ter s'hi podria estar traficant amb substàncies estupefaents. El 4 de febrer, agents de la unitat d'investigació de Girona van adreçar-se al lloc per tal de fer les comprovacions oportunes. I ja des de l'exterior, els agents van sentir una forta olor de substàncies estupefaents.

Un cop a la nau van localitzar dues persones. Aquests homes van manifestar a la policia que es tractava d'un negoci de rentat de vehicles i que ells eren els dos socis. Els agents, amb l'autorització dels implicats, van accedir a la nau i van comprovar que es tractava d'un petit laboratori de producció, cultiu i posterior venda de marihuana.

Entre els objectes que van trobar-hi, hi havia làmpades i transformadors a més tot tipus d'estris necessaris pel cultiu i producció de la substància estupefaent.

Així mateix van trobar 32 plantes i 58 esqueixos de marihuana amb un pes total de 2,3 quilos. Per tot això, els agents van imputar els dos homes de la nau de Sarrià de Ter per un presumpte delicte de tràfic de drogues.