Tribuna de Girona ha organitzat per aquest dimarts la conferència "Salut i Córrer" amb la presència de la campiona del món d'Ultratrails Núria Picas, i del consultor Sènior del Servei de Cardiologia de l'hospital Clínic de Barcelona, el doctor Josep Brugada. L'atleta manresana, actual número 1 de l'ultra Trail World Tour, i el prestigiós cardiòleg banyolí debatran sobre diferents aspectes vque vinculen la salut i l'esport.

L'acte és gratuït i començarà a les set de la tarda a l'EspaiCaixa de la plaça Poeta Marquina. A la primera part els dos convidats realitzaran una conferència introductòria i a continuació es farà un col·loqui amb preguntes que tingui el públic. Les places són limitades i, per aquest motiu, s'ha de tramitar la inscripció a la pàgina web www.tribunadegirona.com.

A més a més, després de l'acte, cap a dos quarts de nou del vespre, s'ha organitzat una pujada nocturna amb Núria Picas fins al castell de Sant Miquel. La sortida i l'arribada seran a l'EspaiCaixa. Per apuntar-se a la sortida per correr al costat de la campiona mundial és necessari enviar un correu a web@tribunadegirona.com.

Tribuna de Girona, impulsat per Ràdio Girona, La Caixa i Diari de Girona, és un fòrum de debat polític, econòmic, social i cultural. Es tracta d'un punt de trobada de gent de tots els àmbits professionals que, de forma distesa i fora del seu entorn laboral, té interès per saber què passa al seu voltant.