Un camioner que circulava per la autopista AP-7 ha estat detingut a la sortida Girona Oest després de donar en un control d'alcoholèmia una taxa nou vegades superior a la permesa, segons informen avui els Mossos d'Esquadra.

El conductor, de 34 anys i nacionalitat búlgara, va ser interceptat dilluns passat sobre les 15:30 hores, acusat d'un delicte contra la seguretat viària.

Una patrulla va observar com un camió circulava per l'autopista en direcció nord en zig-zag i envaïa el segon carril de l'autopista i el voral.

Després d'obligar el conductor a parar a la sortida Girona Oest, els agents van apreciar en aquest signes de trobar-se sota la influència de l'alcohol, pel que se li va practicar el control, que va determinar una taxa d'1,42 mil·ligrams per litre espirat, quan el màxim permès és de 0,15.

Els Mossos d'Esquadra van procedir a la detenció del camioner, que va passar l'endemà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.