Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a primera hora del matí un home en un pis del barri de Santa Eugènia de Girona per un presumpte delicte de tràfic de drogues. L'home, que ahir encara es trobava a les garjoles de la comissaria dels Mossos de Girona a l'espera de passar a disposició judicial, està acusat d'aquest delicte i en el moment de la detenció, també es va localitzar substàncies estupefaents en el seu domicili.

L'operatiu antidroga es va desenvolupar pels voltants quarts de vuit del matí, quan els Mossos d'Esquadra es van situar davant d'un bloc de pisos del carrer Bassegoda del barri de Santa Eugènia de Girona. Membres de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Girona juntament amb efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) es van personar al seu domicili i el van detenir. La presència de la policia en aquest carrer del barri de Santa Eugènia a primera hora del matí va trencar la calma d'aquelles hores al barri.

Els Mossos d'Esquadra van fer l'entrada i van escorcollar el pis després d'obtenir el permís corresponent del jutge i d'haver esbrinat que el detingut traficava amb drogues. L'home està previst que passi a disposició judicial durant les properes hores.