Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns un camioner que circulava per l'AP-7 a l'alçada de Girona amb una taxa d'alcohol nou vegades superior a la permesa. El detingut és un home de 34 anys, de nacionalitat búlgara i veí de Pazardzhik (Bulgària). Els fets es van produir cap a dos quarts de quatre de la tarda del mateix dia, quan una patrulla va observar un camió que feia ziga-zagues i envaïa constantment el segon carril i el voral de l'autopista AP-7, en sentit nord.

Els Mossos el van aturar a la sortida de Girona Oest al punt quilomètric 60.8 i van observar que el conductor presentava signes molt evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu d'1,42 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, més de nou vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas és de 0,15 mg/l.

Els agents van detenir al conductor del camió com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i li van immobilitzar el vehicle. El detingut va passar el dia 24 de febrer a disposició del ?jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.