"Et poses al meu lloc?". Aquest és l'eslògan de la nova campanya que han impulsat l'Ajuntament de Girona i Mifas amb l'objectiu de sensibilitzar la població que cal respectar els espais d'aparcament reservats a persones amb mobilitat reduïda. La campanya també vol posar un especial èmfasi a fer veure als conductors que tenen targeta per aparcar en aquests espais que cal fer-ne un bon ús.

Per fer-ho, el consistori ha pintat de color blau les places d'aparcament per a discapacitats a plaça Catalunya, Joan Maragall, Pare Claret i carrer Valladolid. En lletres blanques, es llegeix la llegenda "Et poses al meu lloc?"i, tot seguit, una explicació: "Campanya de sensibilització i respecte als llocs d'aparcament especial reservats".

El president de Mifas, Albert Carbonell, explica que es tracta d'una petició que des de l'associació s'havia fet en els darrers mesos a l'Ajuntament. "Volem sensibilitzar la gent que no es tracta de places d'aparcament VIP. Si són més amples és perquè necessitem més espai per treure la cadira, i si estem més a prop del centre neuràlgic és perquè tenim dificultats per moure'ns", va assenyalar. Per la seva banda, l'alcalde, Carles Puigdemont, va remarcar que l'organització de la mobilitat en una ciutat depèn de les bones pràctiques de la ciutadania. Per això, va afegir, han volgut fer una campanya "agressiva" que arribi a tothom.