Les obres per construir el nou supermecat Aldi al parador del Güell han començat a tot ritme. La parcel·la on s'ha d'aixecar la gran superfície ja està tancada i ja han aparegut les primeres màquines i hi ha material per treballar. El solar on hi haurà aquest nou establiment és just al costat d'un altre supermecat que ha obert recentment l'Aldi i del Mc Donald's, a tocar de l'escola Maristes i de les hortes de Santa Eugènia.

Quan obri aquest Aldi, a la zona ja hi haurà tres grans superfícies comercials, ja que a l'altre costat de l'avinguda Josep Tarradellas hi ha Mercadona que es va traslladar de la seva antiga ubicació, al costat de l'edifici de negocis Cinc. El pressupost per tirar endavant els treballs és de 616.277 euros i inclourà una zona d'aparcament.

Fa uns mesos Aldi va obrir un altre supermercat a Girona. En concret a la zona de Mas Xirgu, amb una superfície de mil metres quadrats. Aldi actualment està ampliant la seva implantació a Catalunya, on ja compta amb una cinquantena d'establiments, dotze dels quals a la província de Girona

Originària d'Alemanya, la marca compta amb quasi 5.000 botigues en 9 països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir el 2002, on ja té 250 establiments.