Els germans Joan, Josep i Jordi Roca han estat rebuts avui a l'Ajuntament de Girona amb una gran catifa vermella i unes 300 persones abillades amb gorres de paper blanc que emulaven les típiques gorres de cuina.

Les gorres, que duien a cada costat els hashtag #amuntgirona #amuntceller, han estat repartits pels organitzadors de l'homenatge ciutadà als artífexs del Celler de Can Roca, que s'ha coronat per segona vegada com el millor restaurant del món en una cerimònia a Londres organitzada per la revista britànica "Restaurant".

Després de passar per la catifa, signar autògrafs i rebre l'afecte dels seus conciutadans, els tres germans, acompanyats pels seus progenitors, les seves dones i fills han pujat al balcó del consistori des d'on han agraït la resposta ciutadana.

Els germans Roca han reivindicat el paper de Girona com a capital mundial de la cuina, han tornat a reiterar la importància de l'equip en l'èxit aconseguit i s'han mostrat esperançats en què el Girona FC aconsegueixi aquest cap de setmana l'ascens directe a primera divisió.