Càritas de Salt va oferir durant l'any 2014 un total de 278 ajudes econòmiques de caràcter excepcional per cobrir necessitats bàsiques d'urgència social. En total, es van atendre 177 persones, però dels ajuts se'n van beneficiar un total de 624 (bàsicament, familiars dels que els havien demanat).

D'altra banda, el servei d'acollida (que atén persones i famílies en situació d'alta vulnerabilitat social, treballant per la seva promoció i millora de la qualitat de vida) va realitzar 731 intervencions, que en total van beneficiar 907 persones.

Pel que fa al Centre de Distribució d'Aliments (CDA), va atendre 1.376 persones, entregant-los 20.143 cistelles que en total van acabar beneficiant 5.164 persones. També es van realitzar 12 tallers formatius als quals van assistir 107 persones.

Càritas també ofereix habitatges temporals a dones -amb fills o sense- que es trobin en una situació de precarietat socioeconòmica extrema, tot donant-los suport per reconduir la seva situació. Aquest any s'han atès 16 persones (set dones i nou menors) en dos pisos d'habitatge temporal. Pel que fa al servei de suport en deutes familiars (assessorament i recerca de solucions per a persones amb endeutaments, sobretot hipotecaris), s'han atès tretze casos.

D'altra banda, el servei d'orientació sociolaboral ha ajudat 56 persones, que sumen un total de 253 intervencions realitzades. També s'han atès quinze persones grans (vuit al seu domicili i set en residències), mentre que el projecte Apadrinar un Avi ha implicat 23 joves i 14 persones grans. Finalment, el servei de rober va gestionar 2.150 quilos de roba i els tallers de costura van rebre 40 persones.