Girona serà l'escenari per quart any consecutiu de la celebració de la cavalcada de Sant Antoni organitzada per Equus Girona i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona. La concentració i la desfilada d'uns 250 cavalls pels carrers de la ciutat tindrà lloc aquest diumenge.

La sortida serà a les 11.30 hores des del Camp de Mart del parc de la Devesa i recorrerà l'interior del passeig de la Devesa, la rotonda del Rellotge, l'avinguda de Ramon Folch, l'avinguda de Jaume I, la plaça Calvet i Rubalcava, el carrer Ultònia, el carrer Migdia, el carrer de la Creu, el carrer Joan Maragall, la plaça de Catalunya, la pujada del pont de Pedra, la plaça del Vi, el carrer dels Ciutadans, el carrer de la Cort Reial, els Quatre Cantons, el carrer de les Ballesteries, el carrer dels Calderers, la plaça de Sant Feliu, el carrer de Jaume Pons, el pont de Pedret, la ronda del Pont de Pedret, el passeig de la Devesa (pont de França) i la via perimetral de les Ribes del Ter i la Devesa.

El lliurament de records, segons ha informat el consistori goroní serà, com cada any, a la plaça de Sant Feliu, a partir de la una del migdia.