La divuitena edició dels Premis d´Arquitectura de les Comarques de Girona ha premiat ha premiat ex aequo en la categoria d´Arquitectura, l´Hospital d´Olot i Comarcal de la Garrotxa, de Ramon Sanabria i Francesc Sandalinas, i la Reconstrucció i ampliació de la Masia de Can Calau a Begudà, de ontserrat Nogués. En aquesta mateixa categoria, ha donat una menció a les obres Biblioteca pública de Girona Carles Rahola, de Mario Corea, Lluís Moran i Sebastián Guerrico, i a la Casa Bastida de Begur de osch.capdeferro arquitectures: Ramon Bosch i Bet Capdeferro. Finalment, han quedat finalistes els projectes Sales a través d´Olot, d´unparell d´arquitectes: Eduard Callís i Guillem Moliner, i la Casa a Cruïlles, de Mercè Majoral, Sara Bonet i Andrea Tissino.

En la categoria d´Espais Efímers, ha quedat premiat el projecte Arrels de la Casa Motjer de Girona, dins el Girona, temps de flors 2014, fet pels alumnes del cicle Formatiu de Grau Superior de Projectes i Direcció d´Obres de l´Escola d´Art i Superior de Disseny d´Olot. I ha quedat finalista l´obra Rideau Lumière, del Col·lectiu la Quimera.

Pel que fa al Premi Jurat de la Opinió que donen els professionals del món de la gestió i la comunicació cultural que desenvolupen la seva tasca a la nostra província, crítics d´arquitectura i a professionals vinculats al món empresarial i de la recerca, ha estat per la Biblioteca pública de Girona Carles Rahola, de Mario Corea, Lluís Moran i Sebastián Guerrico.

En la categoria de Paisatge i Urbanisme, el Jurat ha declarat desert el premi.