18 de juny de 2015
18.06.2015

El festival del joc Ludivers torna a Girona entre els dies 25 i 28 de juny

22.06.2015 | 07:09
El Ludivers de l´any passat.

La ciutat de Girona es tornarà a convertir, entre el 25 i el 28 de juny, en l'escenari del Ludivers, un festival dedicat al joc i les cultures de la imaginació. L'espectacle inaugural, Has vist nevar a l'estiu?, tindrà lloc el divendres 26 de juny, a partir de les deu de la nit, a la plaça Jaume Vicens Vives.
En aquesta segona edició, els participants al festival podran visitar sis "planetes" amb propostes per a tots els gustos: jocs de taula, d'estratègia i de simulació al Planeta Juganer; joguines de cartró i fusta al Planeta Ecoconstruïm; contes i jocs de rol al PlanetaImaginar; jocs tecnològics i digitals al Planeta Click&Dit; experiments artístics i científics al Planeta Articiència i, com a novetat d'enguany, parades gastronòmiques i tallers de cuina al Planeta Gastrolúdic.
La Rambla, la plaça de les Castanyes, la plaça dels Mercaders, la plaça de la Independència, la plaça de Santa Susanna, l'Espai Cívic Mercadal i la plaça Jaume Vicens Vives seran els escenaris dels diferents tallers, presentacions de llibres, espectacles i jocs diversos que es portaran a terme.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook