Més de 800 joves d'entre setze i trenta-cinc anys, provinents de tot el territori espanyol, participaran el 25 i 26 de juny a la graella d'activitats simultànies del Fòrum Impulsa. Es tracta d'una cita pensada per oferir als joves eines i recursos que potenciïn les seves habilitats, talent i capacitat emprenedores, alhora que les comparteixen amb altres participants i professionals. El Fòrum s'articularà al voltant de cinc blocs temàtics que tenen per fil argumental el foment de la iniciativa emprenedora.

Sota el lema "Impulsa: el fòrum de les teves oportunitats", la Fundació Princesa de Girona ha organitzat un Fòrum que, a través de nous formats i continguts, vol donar el protagonisme als joves, afavorint la proximitat i l'intercanvi d'experiències. El programa inclou una quarantena d'activitats on prendran part al voltant de 70 ponents.

La reconeguda activista en favor dels drets de les dones i els infants i vídua de Nelson Mandela, Graça Machel, serà l'encarregada de donar el tret de sortida de la sisena edició del Fòrum, que començarà amb l'acte de lliurament dels Premis Fundació Princesa de Girona. La cerimònia comptarà també amb la ponència "Oferint l'oportunitat de les seves vides a un nombre creixent de joves emprenedors", d'Andrew Devenport, expert en el desenvolupament de negocis i CEO de Youth Business International. A més, inclourà una taula rodona de joves premiats en anteriors edicions dels Premis FPdGi, moderada per l'humorista i escriptor Juan Carlos Ortega.

La programació del Fòrum s'estructura a partir de cinc blocs: Punts de Vista, Habilitats Professionals, Projecte Emprenedor, Realització Personal i Educació del Talent des de l'Escola. Els diferents blocs consisteixen en ponències, taules rodones i seminaris, així com tallers.