El nou govern de Sarrià de Ter, una altra vegada en mans d'ERC, comptarà amb tres tinences d'alcaldia que correspondran a tres grans àrees: Territori i serveis públics, Serveis a les persones i Govern Obert. A més, per primera vegada s'ha creat la figura dels regidors de barri. El nou cartipàs s'aprovarà en el ple que es farà a principis de juliol.

Es tractarà d'un govern ampli, ja que ERC compta amb 9 dels 11 regidors que hi ha a l'Ajuntament. L'alcalde, Roger Torrent, s'encarregarà també de les àrees d'Urbanisme, Medi Ambient i Mobilitat i Promoció i Desenvolupament Local.

El primer tinent d'alcalde serà Narcís Fajula, que se situarà al capdavant de l'àrea de Territori i Serveis Públics. A més, d'ell també dependrà la regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil.

La segona tinent d'alcalde serà Lourdes Gelada, que coordinarà totes les regidories relacionades amb Serveis a les Persones. A més, també es responsabilitzarà de les regidories d'Ensenyament i Igualtat. Dins d'aquesta àrea també hi haurà els regidors Imma Oliveras (Serveis Socials, Gent Gran i Salut), Cultura (Jordi Estefanell) i Joventut, Festes i Lleure (Txell Pla). Finalment, també en dependrà la regidoria d'Esports, que estarà en mans de Josep M. Santiago.

I Santiago serà, precisament, el tercer tinent d'alcalde, encarregat de tot allò relacionat amb el Govern Obert. Dins d'aquesta tinença d'alcaldia hi haurà les regidories de Participació i Transparència i Tecnologies de la Informació i Coneixement, que estaran en mans del propi Santiago, mentre que Encarna Jiménez s'encarregarà d'Hisenda i Desi Arasa serà la responsable d'Administració, Personal i Comunicació.

D'altra banda, per primer cop s'han creat també les regidories de barri, que serviran perquè cada zona del poble pugui comptar amb un regidor de referència i potenciar la política de proximitat.