Joan Alcalà, que els darrers quatre anys ha estat el regidor de Mobilitat, Via Pública, manté que aquest any es faran dues estacions de girocleta més. Si les dues darreres es van fer al barri de Santa Eugènia (davant la Marfà i a la plaça del Barco, ara s'apostarà per Sant Narcís. Una es posarà a la plaça d'Europa i l'altra a la rambla Ramon Berenguer. Alcalà ha remarcat que aquests dues parades ja estan incloses al Pla de Mobilitat aprovat en el darrer mandat i que el que s'està fent és desenvolupar-lo.

La Girocleta va començar el seu funcionament el 25 de setembre de 2009 amb 8 estacions, 205 aparcaments i 160 bicicletes (120 al carrer). Actualment hi ha 250 bicicletes, de les quals 175 es troben distribuïdes permanentment al carrer, amb 374 aparcaments individuals i 14 estacions.

A banda de les estacions previstes a Sant Narcís, en els propers anys també es preveu crear noves parades de forma gradual al carrer la Salle amb Joan Maragall, la Rodona, Pont Major i Sant Ponç, entre d'altres.