Girona ja fa flaire de Joc de trons i Canal +1 i Canal + Series comencen a escalfar motors. Els dos canals de televisió aprofiten el programa TallerCanalPlus d'avui per parlar de la sisena temporada, que es rodarà a Girona i Peníscola per (20.30 hores) i del que podria succeir en les dues poblacions.

Al plató hi haurà els professionals espanyols que han fet possible les dues escenes d'acció més espectaculars de la cinquena temporada: la batalla de la Casa Austera (cap 8), amb El Ranchito (L'impossible, Regression, Boardwalk Empire) com a responsables dels seus efectes especials i el final de «Dansa de dracs» (Cap 9), rodat a Osuna per Fresc Films. També hi haurà dues expertes en la sèrie com són Isabel Izquierdo (Canal+) i Miriam Lagoa (Movistar Series).

A més dels dos canals, el programa es podrà seguir en obert a través del videoxat, on a més es podrà participar amb preguntes i comentaris. Ara mateix se saben pocs elements del rodatge de la sisena temporada. Se sap que es farà un càsting al juliol i l'empresa encarregada d'organitzar-lo ha demanat que no se'ls truqui ni se'ls hi enviï currículums fins que no ho demani, després de rebre un allau de peticions de gent interessada.